Vakantiewoningen huren in Mierlo, Noord Brabant, Nederland | bungalow voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Mierlo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Mierlo, Noord Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Vanaf € 184 tot € 630 per week
Prijzen en beschikbaarheid

Bospark Wolfsven in Mierlo, type wa4 - vrijstaande bungalow voor 4 personen - 55m2.

Vrijstaande bungalow voor 4 personen met 2 slaapkamers, combi-magnetron, vaatwasser, tv met kabelaansluiting, badkamer met douche en apart toilet.

Als u op vakantie bent, wilt u zich natuurlijk helemaal op uw gemak voelen. Op Bospark 't Wolfsven in Mierlo gaat dit zeker lukken. U zult de omgeving rondom het pittoreske Mierlo ervaren als een oase van rust. Het park is omgeven door natuurschoon, maar valt vooral op door het alom aanwezige water. Het unieke landschap van natuurreservaat de Strabrechtse heide nodigt uit tot een stevige wandel- of fietstocht. Maar ook op het park zelf zult u zich niet vervelen; de vele faciliteiten, o.a. overdekt zwembad met glijbaan, natuurbad met waterglijbaan en zandstrand etc, maken uw verblijf zeker de moeite waard.

De gezellige chalets, white camp cottages en bungalows liggen royaal verspreid over het bungalowpark. Er valt meer dan genoeg te beleven. Zo kunt u heerlijk naar het overdekte zwembad met apart kleuterbad en hot whirlpool. Maar er is ook een indoor-speeltuin en een groot natuurbad met waterglijbaan, zandstrand en ligweide. Tennissen? Roeien? Vissen? Waterfietsen? Op Bospark Wolfsven in Mierlo kan (bijna) alles. En ook nog voor een prettige prijs.

Bospark ’t Wolfsven in Mierlo is omgeven door natuurschoon, zelfs door een van de grootste natuurreservaten van ons land: de Strabrechtse Heide. Daardoor voelt u zich in dit gemoedelijke park zo vrij als een vogel. Speelplezier voor uw kinderen is hier volop. Zowel op het park als in de wijde omgeving. Maar ook een gezellige stad als Eindhoven is vlakbij. Zelfs Antwerpen leent zich prima voor een daguitstapje. Kunt u zich een aantrekkelijkere vakantie-bestemming voorstellen?

Wij heten u van harte welkom op Bospark Wolfsven in Mierlo bij Eindhoven, Noord Brabant. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht