Vakantiewoningen huren in Hornnes-Moisund bij Evje, Aust Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Aust Agder (Hornnes bij Evje), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Hornnes-Moisund bij Evje, Aust Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan de rivier de Otra op zo'n 15km. ten zuiden van Evje gelegen hytter voor 6 personen te huur in Hornnes Moisund in de mooie regio Aust Agder, Noorwegen.

Deze Evje Kilefjorden Setesdal Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers met elk een 2-pers. bed met daarboven een hoogslaper, over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een woonkamer met tv en over een goed uitgeruste keuken.
Buiten beschikt u over een deels overdekte veranda met tuintafel en stoelen.

Evje-Kilefjorden Camping beschikt over totaal 14 hytter, van 2 - 6 pers. in diverse prijsklassen. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie en prijzen.

Evje-Kilefjorden Camping is zeer fraai gelegen aan de rivier de Otra in een prachtige natuurlijke omgeving. Deze omgeving leent zich prima voor het maken van wandelingen. In de omgeving van de camping lopen verschillende wandelpaden, waarvan sommige zijn gemarkeerd.

Verder is deze omgeving bekend vanwege de Mineralen. In een straal van ca. 20km. rond de camping zijn ontelbare mineraalgroeven te vinden. In veel van deze groeven kunt u prachtige en tevens zeldzame mineralen vinden.

Zoekt u iets meer activiteit ? Op zo'n 7 km. van de camping ligt een fantastische Go-kartbaan, op ca. 60km. van de camping (in Kristiansand) ligt de grootste dierentuin van Noorwegen. Daar is ook een pretpark gevestigd.
Wat sportievers ? Op Evje-Kilefjorden Camping zijn boten en kano's te huur, zijn er in de directe omgeving goede zwem- en badplaatsen en kunt u in de rivier de Otra vissen op Forel, Baars en Zalm. Viskaart en visgarnituur kunt u bij de kiosk op de camping kopen.

De nieuwe Nederlandse eigenaren heten u van harte welkom op Evje-Kilefjorden Camping in de mooie regio Aust-Agder in het zuiden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht