Vakantiewoningen huren in De Koog Texel, Noord Holland, Nederland | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog Texel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in De Koog Texel, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Vanaf € 184 tot € 785 per week
Prijzen en beschikbaarheid

Kustpark Texel in De Koog Texel, type tx4 - vrijstaand chalet voor 4 personen - 45m².

Vrijstaand chalet geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers (boxspringbedden), combi-magneron, badkamer met douche en apart toilet.

Slechts gescheiden door twee duinenrijen van de Noordzee, ligt de bruisende badplaats De Koog. Nog steeds met de uitstraling van een gemoedelijk dorp; maar dan wel één waar van alles te beleven is.

Op Kustpark Texel in De Koog, Texel kunt u kiezen uit comfortabele bungalows, villa's of chalets. Als u uw voordeur uitstapt, gaat er een vakantiewereld voor u open. Compleet met: subtropisch zwemparadijs Calluna (gratis toegang voor onze gasten), sauna, Turks stoombad, zonnebank, tennisbanen, midgetgolf en jeu de boules baan. Uw kinderen vermaken zich prima in de diverse speeltuinen, de speelweide en de Koos Kids Club.

Met een verblijf op Kustpark Texel in De Koog, Texel heeft u bovendien alles bij de hand wat u tijdens uw vakantie nodig heeft. Ontdek ook het veelzijdige landschap en de ongekende ruimte; mooi in alle seizoenen. En wie eenmaal voor de charmes van dit grootste waddeneiland is gevallen, komt meestal terug. Soms wel meerdere malen per jaar, want Texel verveelt nooit.

Ga terug naar overzicht