Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Veluwemeer Flevoland, Nederland | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Veluwemeer Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Diverse soorten vakantiehuisjes te huur op Oostappen Vakantiepark Riviera Beach in Biddinghuizen, direct gelegen aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand. Vakantiepark met o.a. een overdekt zwembad, diverse restaurants, overdekt kinderspeelparadijs, sneeuwhal en jachthaven.

Deze Oostappen Vakantiepark Riviera Beach Biddinghuizen Veluwemeer Tipi is een accommodatie met een imposante uitstraling. Luxe kamperen in een houten tent. De houten tipi is door zeshoekige vorm veelzijdig en is een vakantiehuis voor 4 tot 6 personen. De tipi is aan de binnenkant tot de nok toe opgetrokken uit hout, wat een zeer prettig binnenklimaat geeft.

Ze beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een vliering met een 2-pers. bed en er is een 2-pers. slaapbank. Verder beschikt dit leuke vakantiehuisje over een woongedeelte met meubilair, over koud stromende water (gebruik douche/toilet in sanitairgebouw) en voor buiten over tuinmeubilair.
Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Oostappen Vakantiepark Riviera Beach Biddinghuizen is een unieke familiecamping voor jong en oud, direct gelegen aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand.

Als gast van deze Oostappen Vakantiepark Riviera Beach Biddinghuizen Veluwemeer Tipi heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten zoals o.a. een overdekt zwembad, diverse restaurants, overdekt kinderspeelparadijs, sneeuwhal, jachthaven en uitgebreid animatieprogramma. Dit alles maakt Oostappen Vakantiepark Riviera Beach Biddinghuizen tot een perfect vakantieadres, zelfs als het weer wat minder is!

Wij heten u van harte welkom op Oostappen Vakantiepark Riviera Beach Biddinghuizen aan het Veluwemeer in Flevoland, Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht