Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Veluwemeer Flevoland, Nederland | vakantiehuisje voor 10 personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Biddinghuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Veluwemeer Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Diverse soorten vakantiehuisjes te huur op Resort Zuiderzee in Biddinghuizen, direct gelegen aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand. Vakantiepark met o.a. een overdekt zwembad, diverse restaurants, overdekt speelparadijs, sneeuwhal en jachthaven.

Deze vrijstaande Resort Zuiderzee Veluwemeer Biddinghuizen Flevoland Villa 10 is een accommodatie met een imposante uitstraling. Deze grote villa beschikt over een ruime woonkamer, maar liefst 5 slaapkamers (4 boven, 1 beneden), 2 badkamers met douche en wastafel en 2 aparte toiletten in de hal. De luxe keuken is voorzien van een koelvriescombinatie, een vaatwasser, oven, magnetron en koffiezetapparaat.

Resort Zuiderzee Biddinghuizen is een uniek familiepark voor jong en oud, direct gelegen aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten en fijne wandelingen. Ook een bezoekje aan Walibi Holland en Dolfinarium Harderwijk is zeker de moeite waard.

Als gast van deze Resort Zuiderzee Veluwemeer Biddinghuizen Flevoland Villa 10 heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten zoals o.a. een overdekt zwembad, diverse restaurants, overdekt kinderspeelparadijs, sneeuwhal, jachthaven en uitgebreid animatieprogramma. Dit alles maakt Resort Zuiderzee Biddinghuizen tot een perfect vakantieadres, zelfs als het weer wat minder is!

Wij heten u van harte welkom op Resort Zuiderzee Biddinghuizen aan het Veluwemeer in Flevoland, Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht