Vakantiewoningen huren in Ballangen, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 3-4 personen

Plaats
Nordland Noord Lofoten Vesteralen (Ballangen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Ballangen, E6, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op zeer fraaie camping gelegen hytter voor 3-4 personen te huur. Ballangen Camping ligt direct aan de E6 iets ten zuiden van Narvik in de provincie Nordland, Noorwegen en beschikt over zwembad en restaurant.

Deze mooie Ballangen Camping Nordland Noorwegen Hytter beschikken over 1 slaapkamer met een familybed (2 onder, 1 boven), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met bank, tv, salontafel en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast.
Dit type heeft tevens een (kleine) overdekte veranda. Totale woonoppervlakte is 30m2.

Ballangen Camping is een familie vriendelijke camping en beschikt over maar liefst 50 hytter in allerlei verschillende types. De camping biedt verschillende mogelijkheden voor jong en oud, u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad met glijbaan, een maaltijd nuttigen in het restaurant op de camping, op het strand volleyballen of midgetgolf spelen.

Voor de kinderen is er een speeltuin, zijn er trampolines en een voetbal- en basketbalveld. Op Ballangen Camping zijn boten, kano's en fietsen te huur. Naast de vele faciliteiten zijn de Ballangen Camping Nordland Noorwegen Hytter ook nog eens prachtig gelegen: direct aan het fjord en met een prachtig zicht op de omliggende bergen.

Ballangen Camping is gelegen aan de E6 op iets meer dan een half uur ten zuiden van Narvik, dus ook een prima locatie als u op doorreis bent naar de Lofoten of de Noordkaap. Veel kampeerders doen de camping dan ook graag weer op de terugweg aan.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ballangen Camping in Noorwegen tot Camping van het jaar 2001 werd verkozen. Wij heten u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht