Vakantiehuis Scharendijke: villa type E6 voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Scharendijke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Scharendijke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande villa type E6 6-personen op Vakantiepark Zeeland Village vlakbij Renesse

De Vrijstaande Vakantiepark Zeeland Village Scharendijke Villa type E6 6-personen beschikt over 4 slaapkamers (boven), een badkamer (beneden) met ligbad, douche en wastafel en apart toilet, een apart 2e toilet boven, een woongedeelte met stoelen, sofa, tafel, TV, gratis WIFI en een keuken met o.a. een kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en een eettafel met stoelen. Dit type is rookvrij.

Voor buiten beschikt u over een berging, een tuin en een terras met tuinmeubilair. Deze villa is met diverse opties beschikbaar, zoals bijv. ligging nabij de centrumvoorzieningen of ligging op het zuiden, een vaatwasser, wasmachine, oven, combi-magnetron, koffiepadapparaat, open haard, tuinomheining, etc. Klik even op de oranje button "prijzen en beschikbaarheid voor alle opties, foto's, prijzen en last-minute aanbiedingen.

Activiteiten in de omgeving van Zeeland Village

Deze vrijstaande Vakantiepark Zeeland Village Scharendijke Villa type E6 6-personen is gelegen op een ideale locatie in de provincie Zeeland. Vlakbij het Grevelingenmeer en de Noordzee, maar ook mooi centraal om leuke stadjes te bezoeken. Zo is het historische centrum van Zierikzee zeker de moeite waard, moet u zeker in Veere even een verse gevangen visje eten, de gezelligheid van Renesse opzoeken of een terrasje pakken in de badplaats Domburg op het voormalige eiland Walcheren.

Over het vakantiepark

De gasten van deze Vakantiepark Zeeland Village Scharendijke Villa type E6 6-personen hebben de beschikking over o.a. een aantal speeltuinen, een tennisbaan en een receptie waar ze u graag meer vertellen over het park en de omgeving.

Wij heten u van harte welkom in dit mooie vakantiehuisje voor 6 personen op Vakantiepark Zeeland Village in de mooie kustprovincie Zeeland in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht