Vakantiehuis Egmond aan Zee: Lodge type Duinlodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Egmond aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Roompot Egmond aan Zee Noord-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse 6 persoons Duinlodge op vakantiepark Roompot Egmond aan Zee in Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Aan de rand van de duinen op het kleinschalige Vakantiepark Roompot Egmond aan Zee luxe 6 persoons Duinlodges te huur in Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

In deze vrijstaande vakantiepark Roompot Egmond aan Zee Lodge type Duinlodge 6-personen is het kamperen met veel luxe, in de woonkamer een heerlijke zitbank en eethoek. Er is slaapgelegenheid voor 6 personen, een 2-persoons hemelbed, een stapelbed en voor de kinderen een bedstee met hieronder een knusse speelruimte. Badkamer met toilet, regendouche en wastafel. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en zijn er handdoeken aanwezig. Buiten op het overdekte terras kunt u gebruik maken van het terrasmeubilair. Voor de allerkleinste gasten kan er een kinderbed en -stoel bijgeboekt worden. Ook kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Als u op vakantie bent, wilt u zich natuurlijk helemaal op uw gemak voelen. In deze Vakantiepark Roompot Egmond aan Zee Lodge type Duinlodge 6-personen gaat dit zeker lukken. Het park is autovrij en omgeven door natuurschoon, u zult de omgeving ervaren als een oase van rust. De kinderen kunnen lekker ravotten op de grote speelweide, of samen kunt u met de fiets de omgeving verkennen, fietsen zijn te huur op het park. Op het park kunt u uw verse broodjes voor het ontbijt bestellen samen met de ochtendkrant.

De omgeving van het vakantiepark

In het mooie Noord-Hollandse duinlandschap kunt u volop genieten. Heerlijk met de kinderen naar het strand, pootjebaden en schelpen zoeken of de vuurtoren bezoeken. De prachtig stad Alkmaar is vlakbij en een bezoekje aan de kaasmarkt mag niet ontbreken.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Vakantiepark Roompot Egmond aan Zee Lodge type Duinlodge 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Egmond aan Zee! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht