Vakantiehuis Breskens: bungalow type ZWIN 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Breskens), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Breskens, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bungalow type ZWIN op vakantiepark Zeebad

Op loopafstand van het Noordzeestrand mooie bungalows te huur voor 4 - 8 personen op 5-sterren vakantiepark Zeebad in Breskens, Zeeland. Familiepark met overdekt zwembad en veel faciliteiten.

Bij deze vrijstaande Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Bungalow type ZWIN 6-personen heeft u beschikking over een terras met tuinmeubilair en een parasol. In deze bungalow kost het gebruik van WiFi u helemaal niets! Er zijn in de bungalow 3 slaapkamers, een badkamer met douchecabine en apart toilet.

Vanuit het centraal gelegen gebouw zijn er voortreffelijke parkvoorzieningen beschikbaar, zoals: een Food Market, een gezellig café en lunchcafé Scheldeveste (ook afhaalpizza’s). Uw kinderen zullen zich prima vermaken in het overdekte zwembad. Er is een activiteitenclub en sport en animatieprogramma, en de kleintjes vermaken zich prima met Koos Konijn in de Koos Kids Club.

Het vijf-sterren-vakantiepark Zeebad in Breskens ligt op loopafstand van het Noordzeestrand en bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken: Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil. Houdt u van een actieve vakantie? Dat treft, want Vakantiepark Zeebad in Breskens beschikt over uitstekende indoorfaciliteiten: een grote sporthal met volop zaalsportmogelijkheden en drie tennisbanen.
Buiten kunt u uw energie kwijt op het sportveld of tijdens een kanotocht. Of u huurt een fiets of skeelers en maakt een sportieve ontdekkingsreis door de omgeving.

Als gast van deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Bungalow type ZWIN 6-personen heeft u een perfecte uitvalsbasis voor een actieve strandvakantie. U kunt ook de prachtige, natuurrijke omgeving ontdekken, of genieten van het Bourgondische België en een bezoek brengen aan de prachtige steden zoals Brugge en Gent. Beslist de moeite waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Vakantiepark Zeebad Breskens Zeeuws-Vlaanderen Bungalow type ZWIN 6-personen op Vakantiepark Zeebad in Breskens in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht