Mobilhomes huren in Skals, Oost Jutland, Denemarken | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Oost-Jutland (Skals), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Mobilhomes huren in Skals, Oost Jutland, Denemarken
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig in een natuurparadijs van 20ha en op loopafstand van het Limfjord gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Ulbjerg in Skals, Oost Jutland, Noorwegen. Camping met zwembad.

Deze prachtige Camping Ulbjerg Skals Oost Jutland Denemarken Mobilhomes zijn geschikt voor 4 - 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een gezellige woonkamer met een (2-pers. slaap-)sofa, tafel, verwarming en een goed uitgeruste keuken met o.a. een kookplaat, grote koelkast en een koffiezetapparaat.

Voor buiten heeft u de beschikking over een grote veranda met tuinmeubilair en parkeergelegenheid. Naast deze mobilhomes beschikt Camping Ulbjerg over andere huuraccommodaties, waaronder hutten (hytter) voor 4 - 5 personen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Camping Ulbjerg Skals Oost Jutland Denemarken Mobilhomes heeft u de beschikking over een gezellige campingwinkel met dagelijks vers brood, een verwarmd zwembad, 2 springkussens, trampoline, skelterbaan, speelveld, voetbalveld, tennisbaan en activiteiten zoals strandvolleybal, tafeltennis, petanque en schaken met een levensgroot schaakspel.

In het hoogseizoen worden er (ca. 2x per week) verschillende activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals voetbalwedstrijden, triatlons, schattenjacht en broodjes bakken bij het kampvuur. Maar ook de omgeving van Camping Ulbjerg is zeker de moeite waard en u kunt er prachtige wandel- en fietstochten maken. Fietsroutes zijn gratis te verkrijgen in de campingwinkel. Verder kunt u in de naaste omgeving prima vissen en is er op ca. 15 minuten rijden een 27 holes golfbaan.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Ulbjerg in Skals in Oost-Jutland, Denemarken. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht