Mobilhomes huren in Interlaken, Berner Oberland, Zwitserland | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Berner Oberland (Interlaken), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Mobilhomes huren in Interlaken, Berner Oberland, Zwitserland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een door Nederlanders zeer geliefde camping gelegen 4 - 6 mobilhomes te huur op Camping Manor Farm bij Interlaken aan de Thunersee in Zwitserland. Camping met zwembad en strand.

Deze mooie Camping Manor Farm Interlaken Zwitserland Mobilhomes (type Comfort Plus 2) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een apart 2e toilet, een woongedeelte van met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen en airco, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven en koelvriescombinatie.

Als gast van deze Camping Manor Farm Interlaken Zwitserland Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Manor Farm over een mooi strand direct aan het meer, gratis entree verwarmd buitenzwembad in Interlaken, bar, restaurant, kleine supermarkt, speeltuin, WIFI en over diverse sport- en speelfaciliteiten.

Camping Manor Farm is al jaren een populaire bestemming. Deze camping is prachtig gelegen: tussen de bergen met uitzicht op de Eigerberg en Jungfrau. De ligging aan het meer met privéstrand maakt deze camping tot een watersportwalhalla. U kunt hier vissen, windsurfen, kanoën en zwemmen. Camping Manor Farm in Interlaken is uitstekend onderhouden en de kampeerplaatsen zijn grasrijk. De ontspannen sfeer die hier heerst is enorm rustgevend. Kinderen kunnen heerlijk spelen en meedoen met de FamilyExtra activiteiten. De camping ligt aan weerszijden van een weg; door een voetgangerstunnel gaat u van de ene naar de andere kant. Op de camping zijn ook een supermarkt, een restaurant en een café.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Manor Farm bij Interlaken in de prachtige regio Berner Oberland in Zwitserland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht