Chalets huren in Ruinen, Drenthe, Nederland | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Ruinen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Ruinen, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op een schitterende locatie gelegen chalets voor 4 - 6 personen te huur op Vakantiepark Landclub Ruinen in het gezellige brinkdorp Ruinen, Drenthe, Nederland. Vakantiepark met zwembad en veel voorzieningen.

Deze Vakantiepark Landclub Ruinen Drenthe Chalets zijn gelegen op een schitterend aangelegd parkje apart van de camping. De chalets zijn ingericht voor 4 personen en van alle gemakken voorzien, zoals verwarming, warm en koud stromend water, douche, toilet, tv en een compleet ingerichte keuken.

De Vakantiepark Landclub Ruinen Drenthe Chalets zijn gelegen op Vakantiepark Landclub Ruinen. Dit mooie vakantiepark biedt ontspanning en vermaak voor de hele familie. U vindt er prima faciliteiten voor jong en oud en daarbij een prachtig landschap met groene bossen, roze heide, een ongerept water-natuurgebied en een omgeving met een keur aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Als gast van deze Vakantiepark Landclub Ruinen Drenthe Chalets heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u er een verwarmd openlucht zwembad met ligweide, een verwarmd openlucht kinderbad, een overdekte recreatieruimte ("de Kooi"), midgetgolfbaan, jeu de boulesbaan, volleybalveld, badmintonveld, tafeltennistafels, trapveldje, kinderspeeltuinen, een eenvoudige winkel, afhaalmaaltijden en fiets- en skelterverhuur. Er is draadloos internet (WIFI) beschikbaar. In de schoolvakanties is een recreatieteam aanwezig.

In de naaste omgeving zijn er vismogelijkheden en kunt u paardrijden. Directe wandel- en fietsroutes vanaf het park, o.a. over het Dwingelderveld.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie chalets op Vakantiepark Landclub Ruinen net buiten het prachtige brinkdorp Ruinen, Drenthe, Nederland.

Ga terug naar overzicht