Vakantiewoningen huren in Hasselfelde, Harz, Duitsland | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Harz (Hasselfelde), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Hasselfelde, Harz, Duitsland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 5 personen, met een grote kinderspeelplaats in Hasselfelde in de mooie regio Harz in Duitsland.

Vakantiehuis Hasselfelde Harz Duitsland beschikt over een woon-/eetkamer met 1 divanbed en satetlliet-TV. Uitgang naar het terras. Kookhoek, voorzien van een oven, afwasmachine, magnetron en een elektrische koffiemachine. Aparte WC. Zolderverdieping: 2 slaapkamers, ieder voorzien van 2 bedden. Douche/WC. Ter beschikking: kinderstoel. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin, ligweide, terras met terrasmeubelen, barbecue en een bergruimte.

Het gezellig Vakantiehuis Hasselfelde Harz Duitsland is gelegen op een heuvel, omgeven door weiden en velden, op 600m van het centrum van Hasselfelde waar u ook een supermarkt vindt. Het vakantiehuis is gelegen in een klein rustig vakantiepark, met voor de kinderen een grote kinderspeelplaats. Een restaurant en bushalte vindt u op 400m, station "Hasselfelde" op 1 km en een buitenzwembad op 2 km afstand. Vakantiehuis Hasselfelde Harz Duitsland ligt op 1.5 km van de Westernstad "Pullmann-City".

De gezellige vakantieplaats Hasselfelde ligt 30 km ten noorden van Nordhausen, 30 km ten zuiden van Quedlinburg, 30 km afstand van Wernigerode en 60 km van Goslar. In Hasselfelde ligt de western-avonturenstad "Pullmann-City". Op een terrein van 100.000 m2 is hier een westernstad uit de 19e eeuw nagebouwd met bezienswaardigheden en attracties. Hasselfelde beschikt over een aansluiting met de Harzer smalspoorbaan, waarmee men naar Nordhausen en tot Quedlinburg kan rijden. De belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving zijn de Rübeländer druipsteengrotten, de vakwerksteden Wernigerode en Quedlinburg en de keizerstad Goslar.

De Harz vormt de noordwestrand van het Duitse Middengebergte. Tweederde van de heuvelachtige Harz is door bossen begroeid. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Hasselfelde, in de regio Harz in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht