Mobilhomes huren in Mielinghausen, Meschede, Sauerland, Duitsland | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Sauerland (Meschede), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Mobilhomes huren in Mielinghausen, Meschede, Sauerland, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 200m. van de Hennesee (meer) gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Knaus Hennesee in Mielinghausen bij Meschede, Sauerland, Duitsland. Camping met overdekt zwembad bij meer.

Deze fraaie Camping Knaus Hennesee Meschede Sauerland Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (1-pers.slaap-)sofa, tafel, stoelen, tv (niet gratis) en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Een kinderstoel/bed zijn op aanvraag beschikbaar. Voor buiten beschikt u over een mooie veranda met tuinmeubilair.

Als gast van deze Camping Knaus Hennesee Meschede Sauerland Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Camping Knaus Hennesee Meschede over een overdekt zwembad, tafeltennis, kinderspeelplaats, receptie, internetcafé, sauna, solarium, winkel en fietsverhuur. Verder ligt het park op slechts 200 meter van de Hennesee (meer) waar u prima kunt zwemmen, zeilen, windsurfen en vissen. Er is ook ligweide en beachvolleybal. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

De Camping Knaus Hennesee Meschede Sauerland Mobilhomes zijn gelegen aan de rand van het plaatsje Mielinghausen op 9km. van Meschede. Een bushalte vindt u op 800 meter, een station op 11km., een supermarkt op 13km., tennis op 7km., een manege op 3km. en een skilift en skischool op 10km. afstand.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Knaus Hennesee in Mielinghausen bij Meschede in de regio Sauerland, Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht