Vakantiewoningen huren in Krakow am See, Krakower Seenlandschaft, Mecklenburg, Duitsland | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Mecklenburg, Merengebied (Krakow am See), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Krakow am See, Krakower Seenlandschaft, Mecklenburg, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een rustige ligging op 20m. van het meer gelegen vakantiehuis voor 4 personen te huur in Krakow am See, Krakower Seenlandschaft, Mecklenburg, Duitsland. Vakantiehuis met uitzicht op meer.

Dit prachtig gelegen Vakantiehuis Krakow am See Mecklenburg Duitsland beschikt over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woon-/eetkamer met sofa, tafel, stoelen, eettafel met stoelen, tv, radio en cd-speler, en een klein keukentje met kookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak. Voor buiten beschikt u over een zonnig terras met tuinmeubilair.

Het Vakantiehuis Krakow am See Mecklenburg Duitsland ligt aan de rand van het plaatsje Krakow am See en nagenoeg direct aan het meer van de Krakower Seenlandschaft. Vanaf het terras van het vakantiehuisje heeft u een mooi uitzicht over het meer. Er is een barbecue aanwezig. Er is zwemgelegenheid en u kunt gratis gebruik maken van een roeiboot.

Het plaatsje Krakow am See ligt op loopafstand. Daar bevindt zich een winkel (250m.), een supermarkt (500m.), een restaurant (100m.), een bushalte (500m.), een station op 20km. en een overdekt zwembad op 20km. afstand. Het Vakantiehuis Krakow am See Mecklenburg Duitsland is ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten en bijvoorbeeld het maken een kanotochten over het meer.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit vakantiehuisje in Krakow am See in het prachtige merengebied in de regio Mecklenburg in Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht